Treball de peu a terra

El treball a la corda té les seves limitacions, amb l’ajuda del treball de peu a terra podem aïllar diferents exercicis sense comprometre el cavall amb el pes del genet. Un cop el cavall te clar l’exercici i ha après a moure´s correctament es pot començar a muntar un altre cop i ensenyar-li des de dalt.

A Symbiosis creiem que el treball peu a terra es una part bàsica i essencial alhora de formar els cavalls, ja que ajuda a aprofundir i crear vincle amb el genet, i al cavall a guanyar confiança i força, sense estres o por. És un treball genial per equilibrar físicament a tot cavall.

 

workinhand

CONTACTA´NS

SYMBIOSIS

N-420 / km. 10
de Reus a les Borges del Camp,
Tarragona.I accept and confirm the privacy policy *

*In accordance with Organic Law 15/1999 on the Protection of Personal Data, you consent to the processing of personal data provided through your application. These data will be processed only by Pikdame for the requested purpose. We inform you that you can exercise the rights of access, rectification, cancellation and opposition established in said Act by letter to the address: Pikdame N-420 / km 868 of Reus a les Borges del Camp, Tarragona