Cap de setmana de Coaching

Consciència Corporal

Per aprendre com comunicar-se millor a través del nostre cos i l’energia que desprenem; ensenyant a utilitzar-los mitjançant la practica amb cavall,  i descobrint les possibilitats de millora en la comunicació i la obtenció dels objectius i l’èxit.

 

Coaching en Leadership i Team building:

 Dirigit a  empreses o grups. Amb l’ajuda dels nostres cavalls treballarem per millorar, cohesionar, i enfortir els vincles emocionals i de treball amb el vostre equip, El treball amb els cavalls permet que les habilitats, emocions i trets més potents de les nostres personalitats aflorin, i des d’allí les podrem treballar i millorar per aconseguir, des de la harmonia i el lleure, uns millors resultats.

Coaching

CONTACTA´NS

SYMBIOSIS

N-420 / km. 10
de Reus a les Borges del Camp,
Tarragona.I accept and confirm the privacy policy *

*In accordance with Organic Law 15/1999 on the Protection of Personal Data, you consent to the processing of personal data provided through your application. These data will be processed only by Pikdame for the requested purpose. We inform you that you can exercise the rights of access, rectification, cancellation and opposition established in said Act by letter to the address: Pikdame N-420 / km 868 of Reus a les Borges del Camp, Tarragona