La nostra Filosofia

FRIENDSHIP

Comunicació

“Symbiosis” va néixer amb la intenció de que, mitjançant la utilització de mètodes holístics, millorar la comunicació entre genets i cavalls per d’aquesta manera ajudar a tots dos a anar cap a un camí més equilibrat, que porta com a conseqüència el conquerir dels objectius, disfrutant, aprenent, creixent, i descobrint noves sensacions i horitzons conjuntament. Aquesta es la nostra meta: dos éssers treballant harmoniosament  i gaudint.   

A “Symbiosis” muntar significa que dos éssers vius estan compartint e intercanviant informació i sensacions contínuament; aquests dos éssers tenen que estar alineats en harmonia perquè la connexió sigui possible; tots dos han de disfrutar de la companyia mútua. 

Una part integral per aconseguir aquesta connexió és que els nostres cavalls estiguin no només físicament equilibrats, sinó que també ho estiguin mental i emocionalment. Dintre del mateix “embolcall” (paquet) també es bàsic ensenyar i ajudar  als nostres genets perquè siguin capaços d’entendre el que el seu company, el cavall, li està intentant transmetre en cada moment.

A “Symbiosis”  encoratgem als cavalls a que vulguin seguir el nostre lideratge, un lideratge que els fa sentir segurs i confiats.

Harmonia

Utilitzant els nostres mètodes d’entrenament els cavalls desenvolupen la motivació per seguir-nos i de treballar amb nosaltres arreu a on anem.

Una de les nostres conviccions és que, la comunicació i els mètodes d’entrenament, a vegades utilitzats dintre del món eqüestre, tenen que canviar;  a Symbiosis és aquí on ens desmarquem, ja que el benestar i els interessos del cavall és el més important per a nosaltres, els nostres mètodes d’entrenament són tan fàcils d’entendre pel cavall, que fan que tot equí vulgui treballar per a nosaltres. 

Crear vincle amb els nostres equins es fonamental per a  “Symbiosis”. Vincle  que desenvolupem, més intensament, quan treballem el cavall de peu a terra.

Un cop la comunicació s’ha establert de peu a terra, ens mourem cap a la monta.

Ensenyem als nostres genets i cavalls  a comunicar-se correctament i a solucionar qualsevol malentès que es pugui crear pel camí. Mica en mica, el veritable significat del que significa muntar és comença a entendre i a revelar-se; així, paraules com lleugeresa i harmonia comencen a tenir sentit, i són enteses tan pel genet com pel cavall.

Magia

Com que no hi ha genet ni cavall iguals, treballem profusament en la observació per assegurar-nos de que, cadascun dels cavalls que ens arriba, tingui l’oportunitat de crear vincle i connectar amb el seu genet. Això només és possible gràcies a la gran  paciència, l’enteniment i l’amor incondicional que oferim  als nostres cavalls perquè,  poc a poc, puguin començar a veure i gaudir d’aquesta connexió bàsica, que tan se’ls escapa a molts.

Un cop aconseguit això, treballem, ajudem i encoratgem,  tan al cavall com al genet, a expressar-se lliurement, sabent que el vincle que han creat, no es destruirà i perdurarà durant el llarg del temps; quan s’obté aquest nivell d’harmonia, la veritable màgia apareix.

CONTACTA’NS

SYMBIOSIS

N-420 / km. 10
de Reus a les Borges del Camp,
Tarragona.I accept and confirm the privacy policy *

*In accordance with Organic Law 15/1999 on the Protection of Personal Data, you consent to the processing of personal data provided through your application. These data will be processed only by Pikdame for the requested purpose. We inform you that you can exercise the rights of access, rectification, cancellation and opposition established in said Act by letter to the address: Pikdame N-420 / km 868 of Reus a les Borges del Camp, Tarragona