Mestratge

MENTORA

Entusiasmada per compartir tot els meus coneixements d’equitació, crec fermament que tothom amb interès té la capacitat per desenvolupar  harmonia i complicitat amb els cavalls; és per això que la  metodologia de treball es basa en crear fonaments sòlids entre cavall i genet, generant respecte, coneixement, confiança i harmonia. Un cop aquestes relacions estan enteses i solidificades, ens acompanyaran tota la vida.

Durant el procés d’aprenentatge, acompanyaré i guiaré aquest procés d´auto-coneixement i creixement, tant a nivell personal, com eqüestre, ja que van lligats de la mà.

Disfrutar aprenent i millorant en aquets àmbits, és la base del meu sistema, i l’objectiu és que, després d’entrenar, cada persona tingui les eines necessàries per aconseguir aquest nivell de relació, amb qualsevol dels cavalls,  i un creixement de les seves habilitats personals.

Utilitzant una metodologia més holística, tan pels cavalls com pels genets, és mes fàcil aconseguir l’èxit assegurant un progrés ascendent i progressiu.

Els mètodes d’entrenament de “Symbiosis” estan dirigits a aconseguir un entorn on tots els que estan vinculats, d’una manera o altra amb els cavalls, es relacionin mitjançant la comprensió i l’empatia, deixant  el domini i la força en un segon terme. En conseqüència, les relacions amb els nostres cavalls seran més autèntiques i genuïnes, amb resultats molt més satisfactoris.

D’aquesta manera puc ajudar tan als genets més principiants com als més avançats, des de la doma, salt o complet; o,  simplement, per la persona que li agraden els cavalls i vulgui aprofundir en la seva relació amb aquests éssers tan increïbles.

Guiaré en tot moment en funció de les necessitats individuals  per poder gaudir tan de l’equitació, com del treball de peu a terra.

A “Symbiosis” us podem ajudar a superar qualsevol problema que tingueu amb el cavall. Des de  problemes de comportament com: mossegar, botar-se, marxar de canya, resistències amb el contacte, nerviosisme i por;  com a millorar-ne la combinació. Aquets són només alguns dels desafiaments en que us podem ajudar i tenim molts anys d’experiència.

La nostra missió es esforçar-nos per ajudar tan al genet com al cavall a estar emocionalment estables, contents i confiats i així poder disfrutar plegats de l’esport.

Ens podem desplaçar a casa de l’usuari o es pot contactar amb l’equip de “Symbiosis” a PikDame Centre Eqüestre, entre Reus i Les Borges del Camp.

Si us plau contacteu-nos abans per confirmar disponibilitat.

CONTACTA´NS

SYMBIOSIS

N-420 / km. 10
de Reus a les Borges del Camp,
Tarragona.I accept and confirm the privacy policy *

*In accordance with Organic Law 15/1999 on the Protection of Personal Data, you consent to the processing of personal data provided through your application. These data will be processed only by Pikdame for the requested purpose. We inform you that you can exercise the rights of access, rectification, cancellation and opposition established in said Act by letter to the address: Pikdame N-420 / km 868 of Reus a les Borges del Camp, Tarragona