Sobre mi

IRIS FERRÉ

Entrenada per la “British Horse Society” (BHSIV). Terapista d’esport equí, etòloga, coach, i educadora. He dedicat tota la meva vida i carrera profesional, a estudiar i aprendre, sobre aquests animals increíbles que son els cavalls.

Els 10 anys de formació,  entrenament,  i treball al “Household Calvary Mounted Regiment” a Londres, més conegut com la Guàrdia Reial Anglesa, constitueixen la base de la meva  experiencia; allí tot el meu coneixement i aptituds estaven enfocats a reentrenar els cavalls amb problemes de comportament, a la rehabilitació dels que s’havien lesionat i que, lentament, tornaven a ser introduits al seu treball; així com a instruir i a preparar els genets que integraven aquest regiment.

La meva passió pels cavalls i l’energía que ens aporten, m’ha  portat a treballar arreu del món actuant amb un gran nombre de cavalls i instruint genets en les diferents disciplines, a llocs tan remots com Sudan o Dubai, o geogràficament  més a prop de casa nostra, com són Alemanya, Anglaterra o els Països Baixos. A més a més de millorar la meva adaptabilitat, constància, auto-crítica i determinació, m’han permés adquirir un coneixement molt profund sobre els equins.

M’encanta compartir aquest coneixement amb tothom que tingui l’interès i la paciència per aprendre i millorar en tots els ámbits, tant siguin purament de tipus esportiu o de lleure, com emocional o formatiu. Per aixó espero que els diferents mètodes d’entrenament que aplico, no tan sols millorin la relació amb els equins, sinó la de tots els integrants del “binomi”.

Aquets mètodes  porten la relació entre genet i cavall a les arrels dintre dels fonaments dels antics mestres equestres, i des d’allí, una harmoniosa relació de respecte i confiança és comença a construir.

Els meves icones comprenen des de l’autora e Instructora Molly Siverwright, als grans del complet com ara els Britànics William Fox-Pitt i Mary King, i el Nou Zelandès Mark Todd. Tots ells han influenciat la meva carrera professional i la manera com treballo.

Per altra banda, també he estudiat i posat en pràtica les teories i principis del Danès Klaus Ferdinand Hempling, l’ “Acadèmic Art of Riding” amb en Bent Banderup, Marjike de Jong amb  els seu “Straightness Training”, i els ensenyaments de l’Alta Escola Russa” del Mestre Nevzorov. Són també molt inspiradores la feina del antic mestre portugués Nuno Oliviera, i dels mestres clàssics del Renaixement, com ara el Francesos Pluvinel, Baucher i la Cadre Noir. 

**Tots aquest aprenentatges fan que apendre al costat de la Iris sigui una experiència inoblidable que farà que, tan genet com cavall, arribin a llocs inimaginables

CONTACTA´NS

SYMBIOSIS

N-420 / km. 10
de Reus a les Borges del Camp,
Tarragona.I accept and confirm the privacy policy *

*In accordance with Organic Law 15/1999 on the Protection of Personal Data, you consent to the processing of personal data provided through your application. These data will be processed only by Pikdame for the requested purpose. We inform you that you can exercise the rights of access, rectification, cancellation and opposition established in said Act by letter to the address: Pikdame N-420 / km 868 of Reus a les Borges del Camp, Tarragona